Eğlence

Adamın biri samuray kılıcıyla Apple Store’a daldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple-store-new-york-samuray-kilici-251115

Dünya son zamanlarda oldukça trajik olaylara sahne oluyor. Bu üzücü olayların sayısının artması, pek çok insanda sıra dışı eylemlere karşı bir bağışıklık oluşturmuşa benziyor. Söz konusu sıra dışı eylemlerden birisi de, geçtiğimiz günlerde New York’un ünlü 5. Caddesinde bulunan amiral gemisi Apple Store’da gerçekleştirildi.

30 yaşındaki bir adam, 20 Kasım Cuma günü yerel saatle 16.00 sularında elindeki samuray kılıcıyla mağazaya girdi. Kılıcı sağa sola savurarak merdivenlerden inen adam, o sırada mağazada bulunan iki polis memuru tarafından çevrelendi ve Apple Store’un dışına çıkarıldı.

Apple Store çalışanları da, samuray kılıçlı eylemci dışarıya çıkarılırken müşterilerin önüne geçerek koruma oluşturdu. Eylemcinin dışarıya çıkmasının ardından yeniden bağırmaya ve kılıcını savurmaya başladığı belirtildi.

Görgü tanıklarına göre, eylemci polis tarafından gözaltına alınmadan önce elindeki samuray kılıcıyla kendisine zarar vermeye çalıştı. Öncelikli olarak yakınlardaki bir hastaneye götürüldüğü belirtilen eylemci hakkında tehdit ve suç aleti bulundurma nedeniyle soruşturma açıldı.

İLGİLİ HABERLER