Manşetler

Apple Store mobil uygulamasına güncellemeyle Türkiye ve Türkçe dil desteği geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple-store-mobil-uygulama-turkiye-220515 (720 x 540)

Apple’ın çevrim içi mağazasının Türkiye’ye açılmasının üzerinden yaklaşık bir buçuk yıl geçtikten sonra, nihayet Apple Store mobil uygulaması Türkçe dil desteğine kavuştu, iPhone ve iPad üzerinden uygulama aracılığıyla alışveriş yapma imkanı sunmaya başladı.

iPhone ve iPad’e ücretsiz olarak indirilebilen Apple Store uygulaması sayesinde iMac, iPhone, iPad ve diğer Apple ürünlerini satın alabilir, Apple mağazaları hakkında bilgi alıp Genius randevusu ayarlayabilirsiniz.

Apple Store’a Türkiye ve Türkçe dil desteği son güncellemeyle birlikte geldi. Söz konusu güncellemeyle birlikte Apple Store uygulamasına Touch ID desteği de geliyor. Böylelikle Apple mağazalarında rezervasyon yapma, faturaları kontrol etme, siparişlere göz atma gibi işlemler Touch ID ile parmak izi okutarak da yapılabiliyor. Buna ek olarak iki aşamalı doğrulama desteği sayesinde Apple kimliğine erişimde ek güvenlik sağlanmış oluyor.

Bu arada Apple Store uygulamasının Apple Watch desteği sunduğunu belirtmeden geçmeyelim. Uygulamayı aşağıdaki kaynak bağlantıyı takip ederek indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER