Teknoloji

Apple Store iPhone 13 etkinliği öncesinde geçici olarak kapandı

apple store iphone 13

Apple, yeni ürün duyurularından hemen önce çevrimiçi mağazasını geçici olarak kapatma etkinliğini bu yıl da bozmadı. Apple Store, bugün gerçekleştirilecek iPhone 13 tanıtım etkinliğinin öncesinde geçici olarak kepenklerini indirdi. Etkinlikte iPhone 13 serisinin yanı sıra Apple Watch Series 7 ve AirPods 3’ün de tanıtılması bekleniyor.

Apple Store’a erişim mümkün olsa da mağazanın ana sayfasında ve ürün sayfalarında kullanıcıların karşısına “Hemen Döneceğiz” mesajı çıkıyor. Bu mesajın altında ise “Apple Store’da bazı güncellemeler yapıyoruz. Lütfen yakında tekrar deneyin” ifadesi yer alıyor.

iPhone 13’ün tasarımında çok büyük değişikliklerin olması beklenmiyor. Sızıntılar daha küçük çentiği gösterirken, daha iyi kameralar ve A15 işlemci öne çıkan özellikler arasında bulunuyor.

Apple Watch Series 7’de ise daha belirgin bir görsel değişim bekleniyor. Kenarların düzleştirilmesi, kadranın büyümesi ve işlemcinin yenilenmesi Apple Watch’ta konuşulan yenilikler arasında yer alıyor.

Üçüncü nesil AirPods’un ise görsel olarak AirPods Pro’ya benzeyeceği düşünülüyor. Yeni iPad ve Mac’lerin tanıtımının ise önümüzdeki ay gerçekleştirilebileceği belirtiliyor.

Apple Store iPhone 13, Apple Watch Series 7 ve AirPods 3’ün tanıtıldığı etkinlik bitince yeniden kapılarını açacak. Mağaza açıldığında Apple’ın yeni ürünlerinin fiyatlarını ve mevcut ürünlerindeki fiyat değişikliklerini görmek mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER