Teknoloji

Apple Store için kapsamlı tasarım değişikliği

apple store
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple Store, geçtiğimiz gün gizemli şekilde çevrimdışı hâle gelmesinin ardından yepyeni bir tasarımla geri döndü. Apple’ın çevrimiçi mağazasının yeni yüzünde de şirketin önemli ürünlerine hızlı erişim sağlayan bir alan bulunuyor.

Ana sayfanın en üstünde Apple’ın ürün ailelerinin görselleri ve bağlantıları yer alıyor. Bu bağlantılardan bazıları kullanıcıları ürünler için hazırlanan yeni ve özel mağaza sayfalarına yönlendiriyor. Bu sayfalarda hangi modellerin bulunabilir olduğu görüntülenirken, aksesuar ve destekle ilgili bilgiler de veriliyor. Mağazanın ana sayfasında ise yeni ürünler ve destek sayfaları için özel bölümler bulunuyor.

Yeni tasarımda kartların fazlalığı göze çarpıyor. Site, Apple’ın iOS’teki Store uygulamasına daha benzer hâle gelmişe benziyor. Sayfanın tasarımında mobil cihazlardaki deneyime öncelik verildiği anlaşılıyor.

Apple Store yeni bir tasarıma kavuşsa da, mağazada şu an için yeni bir ürün bulunmuyor. Ürün satın alma sayfalarının da eskisiyle aynı göründüğünü belirtmek gerekiyor. Apple’ın mağazayı yeni ürünlerle doldurması içinse sonbaharı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER