Manşetler

Apple Steve Jobs’un internette çıkan e-posta mesajlarının sahte olduğunu açıkladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Steve Jobs’un bir kullanıcıya cevap olarak gönderdiği söylenen e-posta mesajı dün ve bugünün gündemini oluşturan konulardan bir tanesi. Söz konusu e-postada Steve Jobs iPhone satın alan müşteriye “sakin ol” diye seslenmiş ve “iPhone 4’ün sadece bir telefon olduğunu” söylemişti.

Boy Genius Report’un yayınlamış olduğu bu e-posta mesajı birkaç gün önce AppleInsider sitesine para karşılığı satılmak istenmiş. Fortune dergisinin Apple’ın bir sözcüsüne dayanarak verdiği habere göreyse söz konusu e-posta mesajları sahteymiş, herhangi bir değiş tokuş durumu söz konusu değilmiş. Tabii ki, sahte e-posta üretmek oldukça kolay, Apple ise CEO’sunun çevrimiçi hareketleri hakkında yorum yapma alışkanlığına sahip bir şirket değildir. Engadget’ın ulaştığı bazı Apple çalışanları da Steve Jobs’un internette çıkan e-postalarının sahte olduğunu belirtmişler.

Bu demek oluyor ki, Steve Jobs’un internette çıkan sansürsüz diyaloglarına hemen inanmamak, biraz şüpheyle yaklaşmak gerekiyor. Yine de, çıkan mesajların kesinlikle sahte olduğu konusunda da emin olmamayı sürdürüyoruz.

İlgili – Fortune

İLGİLİ HABERLER