Manşetler

Apple’dan ölümünün birinci yılında Steve Jobs’un anısına özel video

Apple bundan tam bir yıl önce hayata veda eden Steve Jobs’u hazırladığı bir videoyla andı. Ayrıca şirketin CEO’su Tim Cook da ana sayfada kişisel bir mesaj yayınladı. Mesajında Apple’ı “Steve’in dünyaya verdiği en büyük hediyelerden biri olarak nitelendirdi. Apple’ın ana sayfasında bugün yayınlanan videoda da Steve Jobs’un gerçekleştirdiği iPhone, iMac ve iPod gibi unutulmaz ürün lansmanlarında kesintiler sunuluyor.

Tim Cook’un Steve Jobs anısına kaleme aldığı yazıyı aşağıdaki gibi Türkçeleştirdik:

Apple’ın CEO’su Tim Cook’tan mesaj

Steve’in bundan bir yıl önce bugün aramızdan ayrılışı hepimiz için üzücü ve zor zamanlardı. Umarım bugün herkes onun olağanüstü yaşamını ve dünyayı daha iyi bir yer hâline getirmek için yaptığı birçok şeyi anacak.

Steve’in dünyaya verdiği en mükemmel hediyelerden bir tanesi Apple. Hiçbir şirket bu kadar büyük yaratıcılık ortaya koyamadı veya kendisi için yüksek standartlar belirlemedi. Steve ve onun ruhundan yola çıkan değerlerimiz ömür boyu Apple’ın temeli olacak. O’nun mirasını geleceğe taşımanın büyük ayrıcalığını ve sorumluluğunu paylaşıyoruz.

Yaptığımız işten, müşterilerin aşık olduğu ve yenilerini hayal etmekten zevk aldıkları ürünler sunmaktan dolayı inanılmaz gurluyum. Bu Steve’in anısına ve simgelediği her şeye mükemmel bir hürmettir.

– Tim

Apple’ın web sitesinde de aşağıdaki video yayınlandı:

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER