Satın Alma Rehberi

Apple’dan sevgililer günü hediyesi düşünenler için tavsiye

apple watch series 5
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sevgililer Gününe çok az bir zaman kala, sevgilisi için ne hediye alacağını düşünenlere Apple, akıllı saatlerini ve kablosuz kulaklıklarını öneriyor: “Sevgilinizin kalbine dokunmak, zihin ve beden sağlığını koruması için ona Apple Watch hediye edebilir, Apple Music?in 14 Şubat sevgililer günü için hazırladığı aşkın her evresine hitap eden şarkılarla ruhunu ısıtabilirsiniz.”

Şirket, Apple Music’te 14 Şubat Sevgililer gününe özel olarak hazırlanan, kalpleri yumuşatan aşk hikayelerine kulak vermesi için Apple Watch ve AirPods’un bir sevgiliye verilebilecek en çekici hediyeler olabileceğine dikkat çekiyor. Apple Music’te aşk temalı çalma listeleri arasında “En iyi Türkçe Aşk Şarkıları” listeleri bulunacak. Ayrıca aşk temalı radyo kanalları ve Göksel, Kayahan, Adele, Kenan Doğulu ve Özdemir Erdoğan gibi eşsiz sanatçıların şarkılarından oluşan “Aşk Şarkıları” listeleri de güzel 14 Şubat sürprizleri olarak gösteriliyor.

Apple Watch ve AirPods ikilisi müzik, podcast ve sesli kitap dinlemek için ideal

Sevgiliniz Apple Watch’una indirebileceği yüzlerce şarkıyla birlikte yanında iPhone’u olmadan dahi sporda, duşta ya da metroda en sevdiği şarkıları kesintisiz şekilde dinleyebilir.

Apple Watch Series 3 veya sonraki bir model saatinizde Wi-Fi ya da hücresel bağlantınız varsa iPhone’unuz yanınızda olmasa bile Apple Music ve Apple Podcasts içeriklerini ve sesli kitapları dinleyebilirsiniz. Ayrıca, iPhone’unuzdaki müzikler, podcast’ler veya sesli kitapları saatinizle eş zamanlayabilirsiniz. Böylece, iPhone’unuz yakında değilken, saatiniz Wi-Fi ağına veya hücresel ağa bağlı olmasa bile saatinizden içerik çalabilirsiniz.

Apple Music’i Apple Watch’unuzdan dinlemek için yapmanız gerekenler

Apple Music abonesiyseniz Apple Music kataloğundan dilediğiniz parçayı çalabilirsiniz. İsteseniz Apple Music kataloğundan dilediğiniz parçayı çalmak için Siri’yi de kullanabilirsiniz. Apple Watch’unuzdan müzik eş zamanlama ile ilgili daha fazla bilgiyi bu bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

Apple Watch Series 5’i 3099 TL , Apple Watch Series 3’ü 1499 TL’den başlayan fiyatlardan satın alabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER