Teknoloji

Apple Podcast’ler ve iPhone’umu Bul uygulamalarının tasarımını yeniledi

iWork ve iLife uygulama paketlerinin tasarımını yenileyen ve bunları iOS 7’nin yenilenmiş tarafıyla uyumlu hâle getiren Apple diğer uygulamalarını da unutmadı.

apple-podcastler-ios-7-guncel-231013

iPhone’umu Bul, iTunes Fragmanlar ve Podcast’ler uygulamaları da yepyeni ikonları ve sadeleştirilmiş kullanıcı arayüzleriyle App Store’dan dağıtılmaya başlandı. Özellikle yeni Podcast’ler uygulaması görsel metaforlardan kurtulmuş ve baştan aşağı yenilenmiş şekilde karşımıza çıkıyor.

iPhone’umu Bul ve iTunes Fragmanlar uygulamasında tasarım değişikliklerinin dışında herhangi bir büyük yenilik göze çarpmıyor. Ancak Podcast’ler uygulaması iOS 7 ile birlikte arka planda indirme imkanına kavuşuyor. Ayrıca duraklatma noktalarını iCloud ile eşzamanlayarak Apple TV ve iTunes’tan da kalınan yerden dinlemeye devam etmeyi kolaylaştırıyor.

Güncellemeler memnun edici, ancak Apple henüz tüm uygulamalarını iOS 7’ye uyumlu hâle getirmiş değil. Remote uygulaması henüz bir yenileme görmedi, Arkadaşlarımı Bul uygulaması da deri ağırlıklı kullanıcı arayüzünü korumaya devam ediyor.

Podcast’ler ve iPhone’umu Bul uygulamaları Türkiye App Store’unda yer alırken, iTunes Fragmanlar uygulamasına Türkiye’den erişim bulunmuyor.

İlgili >> Podcast’ler, iPhone’umu Bul

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER