Teknoloji

Apple Podcast’ler için web sitelerine yerleştirme imkanı

apple podcastler

Apple, Apple Podcast’ler için web sayfalarına yerleştirme seçeneğini getiriyor. Bu sayede Apple Podcast’ler altında barındırılan programlara internet üzerinde daha fazla şekilde denk gelmeniz mümkün olacaktır. Apple, bu yolla rakip podcast platformları karşısında daha fazla rekabetçi hâle gelmeyi amaçlıyor.

İsteyen herkes herhangi bir podcast’i Apple Podcast’lerden sayfasına ekleyebilir. Bunun için istediğiniz podcast’in Apple Podcast’ler sayfasını bulmanız ve daha sonra da eklemek istediğiniz bölümü seçmeniz gerekiyor. Daha sonra sağ tarafta bulunan yükleme ikonuna tıklatın ve kod simgesini seçin. Yerleştirme kodunu kopyalamış olacaksınız ve daha sonra bu kodu podcast’in görünmesini istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.

Uzun zamandır ihmal ettiğimiz, ancak programlara yeniden başlamayı planladığımız Teknoblog Podcast’in en son bölümü aşağıda yer alıyor:

Bu yeni özellik büyük bir değişiklik gibi görünmese de, Apple’a daha fazla görünürlük sağlayabilir. Web sitelerinde varsayılan gömülü oynatıcı olmak, bu arenadaki oyuncular için iyi bir kazanç ve Apple’ın platformunda dinleyici kazanma açısından Spotify’ın önünde kalmasına yardımcı olabilir. Apple’dan ne kadar çok kişi yayın yapar ve nereden yayın yapacaklarını az düşünmek zorunda kalırsa, Apple için o kadar iyidir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER