Eğlence

Apple’ın Planet of the Apps adlı programında Gwyneth Paltrow ve Will.i.am de olacak

apple
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

appleApple’ın Planet of the Apps olarak adlandırılan TV programında Will.i.am, Gwyneth Paltrow ve şarap konusunda uzman olan ve kendi markasını yaratan Gary Vaynerchuk ev sahipliği yapacak. Deadline tarafından verilen habere göre, bu üç girişimci programa konuk olacak uygulama geliştiricilerine rehberlik edecek. Apple’ın TV programının formatının tam olarak ne olacağı henüz belli olmasa da, Planet of the Apps programı Dragon’s Den’in biraz daha teknolojiye ve geliştiricilere odaklanan bir versiyonu olacak. Bu arada Paltrow ve Will.i.am programın baş yapımcıları da olacak.

Bundan birkaç ay önce Cupertino şirketinin Gwyneth Paltrow ve Will.i.am gibi yıldızları bir araya getirecek bir reality şov programı hazırlayacağı haberleri çıkmıştı. Daha sonra giderek olgunlaşan bu planın, Apple’ın Music servisi üzerinden yayınlanacak TV programları ve kısa video kliplerin bir parçası olduğu anlaşılmıştı. Aslında hazırlanacak yapımların müzik odaklı olması bekleniyordu, ancak bu program beklendiği gibi olmayacağa benziyor. Bununla birlikte Apple’ın da şu an için nihai hedef konusunda net bir fikri yok gibi görünüyor. Planet of the Apps ve diğer projeler ilerledikçe ve olgunlaştıkça, Apple’ın da ilerleyeceği yöne dair fikirleri netleşecektir.

Gwyneth Paltrow, Will.i.am ve Vaynerchuk isimlerinin hepsi ilginç sunucu seçimleri olmuş. İlk ikisi projeye büyük yıldız katkısı sağlıyor. Aslında Vaynerchuk’ın da kendi çapında bir üne olduğunu ve yıldız statüsünde algılanabileceğini söyleyebiliriz, ancak kabul etmek gerekir ki, diğerlerine göre daha farklı bir kitleye hitap ediyor. Bununla birlikte her biri gerçekten de girişimcilik dünyasında belirli noktalara gelmiş kişiler; Paltrow Goop, Will.i.am i.am+, Vaynerchuk da VaynerMedia ile. Şirketlerinde attıkları adımlar tartışılır, ancak bundan dolayı Apple’ı kabahatli göstermek olmaz. Her ne olursa olsun, şirket TV programı için ilgi çekici isimler bulmuş ve bunlar sayesinde programına dair beklentileri daha da yukarılara çıkaracaktır.

İLGİLİ HABERLER