Teknoloji

Apple, beklenen iPad serisinin yerine yeni Apple Pencil 3’ü duyurabilir

apple pencil

Söylenti değirmeninin yeni iPad modelleri üzerine sıkı biçimde çalıştığı bugünlerde, son haberler beklenenin aksine farklı bir yönlendirmeye işaret ediyor. Yaklaşan bu gelişmenin, kullanıcılara daha geniş seçenek sunacak yeni bir Apple Pencil 3 olması bekleniyor.

Yeni gelen haberler, daha önce gündemde olan ve üç farklı mıknatıslı uç ile güncelleneceği iddia edilen Apple Pencil hakkındaki bilgileri daha da güçlendirebilir. Apple, yeni iPad modellerini duyuracağına dair beklentilere rağmen, muhtemelen kullanıcılarına heyecan verici bir sürprizle yeni Apple Pencil 3’ü tanıtacak.

iPad tarafında beklentiler çok yoğun

Son dönemde, iPad serisinde bir çip güncellemesi beklenmekteydi, ancak bu, iPad Air ve iPad mini’nin yalnızca hafif bir donanım güncellemesine tabi tutulacağı anlamına geliyordu. Sonuçta, M2 çipe sahip iPad Air ve A16 Bionic çiple donatılmış yeni iPad mini, beklenilenin aksine büyük bir sürpriz oluşturmayabilir.

Söylentiler arasında gezinen Majin Bu, eylül sonundaki bir tweetinde Apple Pencil’ın yeni bir versiyonunun geliştirilme aşamasında olduğunu dile getirmişti. Bu yenilikçi versiyonun, kullanıcıların geçiş yapma sürecini sorunsuz hale getirmek adına mıknatıslı yapısıyla kolayca takılıp çıkarılabilen farklı uçlara sahip olacağı iddia ediliyor.

Japon haber sitesi Macotakara da bu durumu teyit eder nitelikte bir rapor sunarak mevcut iddiaları daha da güçlendiriyor. Siteye göre, sihirli mıknatıslı uçları olan yeni “Apple Pencil 3”, ilk planlanan iPad güncellemesinin aksine bir yenilikle karşımızda olabilir.

Şu anda, karşımıza çıkabilecek yenilikler konusunda kesin bir bilgi bulunmasa da, yeni bir iPad bekleyen teknoloji tutkunları, belki de çok fazla heyecanlanmamalı ve yeni Apple Pencil 3 hakkında fısıldanan söylentilere kulak vermeli.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER