Teknoloji

Apple’ın 619 TL’lik parlatma bezi, artık iPhone 15 ve yeni Apple Watch modelleriyle de uyumlu

apple parlatma bezi

Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm dünyanın gözlerini üzerine çekti. Ancak bu sefer dikkatimizi çeken nokta, yeni iPhone ve Apple Watch modelleri değil. Dikkatler, Apple’ın 2021 yılında piyasaya sürdüğü ve şu anda 619 TL’ye satılan parlatma bezine çevrildi. Bu bezi iki yıl önce üçte biri fiyatına satın almış olanlar, o zamanki fiyatını ve şimdi yeni cihazları da desteklemesini göz önünde bulundurursak, geleceğe yönelik sağlam bir yatırım yapmış oldular.

Apple, bu öğleden sonra yaptığı güncellemeyle Türkiye fiyatı 619 TL olan temizlik bezinin uyumlu olduğu cihaz sayısını altı yeni modelle artırdı. Bu durum, temizlik bezinin uyumlu olduğu cihaz sayısını yaklaşık olarak 120’ye çıkardı. Yeni eklenen cihazlar arasında iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Plus, Apple Watch Ultra 2 ve Apple Watch Series 9 da yer alıyor.

Apple parlatma bezi, teknoloji harikalarını temizlemeye devam ediyor

Apple temizlik bezi, “zararsız materyali” ile her türlü Apple ekranını “güvenli ve etkili” bir şekilde temizleyebileceğini vaat ediyor. Bu, yüksek teknoloji ürünü Pro Display XDR’nin nano-dokulu camını bile kapsıyor. Temizlik bezi, M1 Pro ve Max yongaları ve üçüncü nesil AirPods ile birlikte 2021 yılında piyasaya sürüldü. İki yıl içinde, bez sayısız Apple ekranını temizlemiş durumda. Ve şimdi, yeni bir nesil telefon ve saatler için hizmet vermeye devam edecek.

Yeni uyumlu cihazların tam listesi şu şekilde:

  • iPhone 15 Pro
  • iPhone 15 Pro Max
  • iPhone 15
  • iPhone 15 Plus
  • Apple Watch Ultra 2
  • Apple Watch Series 9

Bu temizlik bezi, Apple ürünlerinin sıklıkla güncellenmesine rağmen, hala etkisini koruyor ve geniş bir cihaz yelpazesiyle uyumlu. Eğer iki yıl önce bu bez için 200 TL ödediyseniz, endişelenmeye gerek yok. Yatırımınız boşa gitmedi, hatta daha da değerlendi ve bunu yeni cihazlarınız için de kullanabileceksiniz.

Apple Temizleme Bezi

  • Aşındırmayan yumuşak malzemeden üretilen Temizleme Bezi, nano-texture cam dahil tüm Apple ekranlarını güvenli ve etkili bir şekilde temizler
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER