Teknoloji

Apple’ın genel merkezinde şüpheli toz paniği

apple ofise dönüş park
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın Cupertino şehrindeki genel merkez yerleşkesi Apple Park, içinde beyaz toz madde bulunan bir paket nedeniyle geçici olarak boşaltıldı. NBC Bay Area’nın haberine göre, Apple’dan yerel itfaiye merkezine yangın alarmı gönderildi ve tehlikeli madde uyarısında bulunuldu.

Haberde yerleşkedeki acil durum personelinin olayın kontrol altına alındığına emin olduktan sonra çalışanları yeniden içeriye aldığı belirtildi. Paniğe yol açan beyaz toz maddenin ne olduğu ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Apple tarafından konuyla ilgili olarak çalışanlara gönderilen açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Yetkililerin araştırması sonucunda zararlı madde tespit edilmemiştir. Yerleşkedeki operasyon normal şekilde sürmektedir ve tüm bölümler açıktır.”

Apple Park yerleşkesinde yaşanan olayla ilgili olarak şirketten kamuoyuna yönelik bir açıklama gelmedi. Cupertino merkezli şirketin ofislerinin henüz çok kalabalık olmadığını ve şirketin nisan ayı itibarıyla hibrit dönüş programını uygulamaya koyacağını hatırlatmakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER