Teknoloji

Apple OS X Mavericks için beklenen Mail güncellemesini yayınladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple, OS X Mavericks için söz verdiği kritik güncellemeyi yayınladı. Böylelikle Gmail kullanıcılarının Mail uygulamasıyla ilgili olarak yaşadığı sorun çözülmüş oldu.

apple-os-x-mail-guncelleme-081113

Ekim ayında yayınlanan Mavericks’i yükleyen bazı kullanıcılar Mail uygulamasının çeşitli eşzamanlama sorunları yaşadıklarını, posta kutularının mesaj bombardımanına maruz kaldığını bildirmeye başladı. Ayrıca akıllı posta kutularında görülmeye başlanan sorunlar, posta kutusunda herhangi bir yeni ileti olmamasına rağmen kullanıcılara birçok okunmamış ileti bildiriminin gösterilmesi de sorunlar arasında bulunuyordu.

Apple bu sorunların Gmail’in talebi doğrultusunda gerçekleştirilen API değişikliklerinden kaynaklandığını kaydetmişti. Bu da OS X Mavericks’teki Apple Mail’in davranışını olumsuz yönde etkilemişti.

“Mavericks için Mail Güncelleme 1.0” adını taşıyan bu güncellemenin “Gmail ile ilgili kararlılığı ve uyumluluğu artırdığı ve özel Gmail ayarlarına sahip kullanıcılar için düzeltmeler içerdiği” belirtiliyor.

Mavericks kullanıcıları Mac App Store içinde yer alan Güncellemeler sekmesini ziyaret ederek sözü edilen bu güncellemeyi indirebilirler.

İlgili >> Apple

İLGİLİ HABERLER