Apple, OLED panel tedariği için Çinli BOE ile de çalışmaya hazırlanıyor. BOE’nin 2021 itibarıyla Cupertino merkezli şirketin en büyük ikinci OLED panel tedarikçisi olacağı söyleniyor.
Güney Kore kaynaklı iddialara göre, Apple’ın BOE’ye 45 milyon OLED panel siparişi verdi. Söz konusu panellerin Apple’ın 2021’de çıkaracağı iPhone modellerinde kullanılacağı iddia ediliyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple’ın yeni AI modeli ilk kez Google altyapısında çalışacak

Apple’ın ilk dokunmatik ekranlı MacBook modeli için yeni işaret ortaya çıktı

Apple, yeni Siri’nin sevgili gibi konuşmayacağını söyledi

Apple’ın yeni güncellemelerinde gölgede kalan 44 özellik

Apple’ın WWDC’de göstermediği üç iOS 27 özelliği ortaya çıktı
BOE, bu iddianın gerçeğe dönüşmesi durumunda Apple’ın en büyük ikinci OLED panel tedarikçisi olacak. Uzun süredir Cupertino merkezli şirketin en büyük OLED tedarikçisi durumunda olan Samsung, bu yerini daha uzun bir süre boyunca koruyacağa benziyor.
Apple OLED paneller için LG ve Japan Display ile de çalışıyor
Apple‘ın yeni tedarik planı gerçeğe dönüşürse, LG tedarikçi sıralamasında üçüncü basamağa inecek. Japan Display ise Apple Watch’ta kullanılacak küçük OLED’lerin üretimini gerçekleştirmeye devam edecek.
[irp]
Apple’ın 2020’de çıkaracağı iPhone 12 modellerin hepsinde OLED ekran kullanacağı söyleniyor. Şirketin bunun için BOE’den OLED panel alıp almayacağı ise hâlâ belirsizliğini koruyor. BOE, Apple’ın yanı sıra Huawei’nin Mate serisi için de OLED panel üretimi gerçekleştiriyor.
🌡️❄️ SERİNLİK ARAYANLARA MÜJDE: KLİMA FIRSATLARI DEVAM EDİYOR! ❄️🌡️





Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


