Manşetler

Apple okula dönüş kampanyası ile indirimler ve ücretsiz Beats kulaklıklar sunuyor

apple okula dönüş

apple okula dönüş

Okulların açılması yavaş yavaş yaklaşıyor. Apple da her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenciler ve öğretmenler için cömert davranıyor, Apple Okula Dönüş 2018 kampanyası kapsamında onlara özel indirimler sunmaya başlıyor. Bir Apple Store’dan veya Apple online mağazadan Mac veya iPad satın alan öğrencilere Beats kulaklıklar ücretsiz olarak sunuluyor.

Apple’dan bir MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac veya Mac Pro satın alan öğrenciler, yeni Beats Pop renklerinde Beats Solo 3 Wireless kulaklıklara ücretsiz sahip olacaklar. Eğer bir iPad Pro satın almayı düşünüyorsanız, o zaman Apple size Powerbeats3 Wireless kulaklık hediye edecek. Üstelik hem Mac hem de iPad’lerde eğitime özel fiyatlarla tasarruf etme imkanı sunuluyor.

Öte yandan Apple Pencil ve Profesyonel Uygulama Paketi adı verilen; içinde Final Cut Pro X, Logic Pro X, Motion 5, Compressor 4 ve MainStage 3‘ü barındıran yazılımlara da indirimli sahip olmak mümkün oluyor. Apple, öğrenci veya eğitim görevlisi kaydını UNiDAYS tarafından doğrulayarak indirimli alışverişe imkan tanıyor.

Tüm bunlara ek olarak Apple, Beats kulaklıkların keyfini sürmeleri için öğrencilere Apple Music aboneliğini 6,99 TL gibi indirimli bir aylık fiyattan sunuyor.

Apple’ın Okula Dönüş fırsatlarıyla ilgili detayları bu bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER