Teknoloji

Apple ofise zorunlu dönüşü 2022’ye erteledi

apple m3

Apple COVID-19 vakalarındaki artış nedeniyle ofise zorunlu dönüş tarihini Ocak 2022’ye erteledi. Şirket, ofise dönüş tarihinden bir ay önce çalışanlarına konuyla ilgili bildirimde bulunacak.

Apple’ın insan ve perakendeden sorumlu başkan yardımcısı Deirdre O’Brien’in imzasıyla gönderilen e-postada, çalışanlar aşı olmaları konusunda teşvik edilirken; şirketin mağazalarının açık olacağı da hatırlatıldı.

O’Brien’in e-postasında şu ifadeler de yer alıyor: “Pandemiyi henüz geride bırakamamış olmanın bir hayal kırıklığı hissi yarattığını biliyorum. Dünyanın dört bir yanındaki pek çok iş arkadaşımız için bu süreç büyük bir trajedi ve acıydı. Böyle zorlu zamanlarda hepimizin birbirimizin destekçisi olduğunu lütfen unutmayın.”

Daha önce evden çalışmaya karşı bir tavır içinde olan Apple, geçtiğimiz haziran ayı itibarıyla hibrit bir modeli test etme kararı almıştı. Cook, bu hibrit modelde çalışanların haftada üç gün ofise gelmesini isteyeceklerini belirtmişti. Eylül ayında başlaması planlanan bu süreç, daha sonrasında ekim ayına ertelenmişti. Şirket şimdi de yeni yılı bekleyecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER