Teknoloji

Apple notebook serisi için yenilenme tarihi: 14 Ekim

Apple’ın Let’s Rock etkinliğinde genellikle iPod ailesi ön plandaydı. Uzun zamandır yenilik beklenen MacBook cephesinden bu etkinlikte bir hareket göremedik. Ancak gelen söylentilere göre birşeyler olabilir.

Apple’ın donanım planlarından haberdar olan çevrelere göre Apple yeni dizüstü bilgisayarlarını 14 Ekim’de görücüye çıkaracak. Bu beklentilere uyan bir haber, zira satıcılara giden son haberler de Ekim ayına kadar beklemeleri yönündeydi.

Hem MacBook hem de MacBook Pro’nun yenilenme süreleri gecikmişken, MacBook Air üzerinde de çeşitli güncellemeler yapılacağı söyleniyor. Yeni Intel işlemcilerinin yanı sıra, MacBook Air’in sabit diski üzerinde de yükseltme yapılacak.

120 GB’lık yeni iPod Classic’te kullanılan sabit disk MacBook Air serilerinde kullanılan sabit diskler ile aynı özellikleri taşıyor. 120 GB’lık disk versiyonlarının çıkmasından önce MacBook Air’in desteklediği hafıza kapasitesi diskin kapasitesine bağlı olarak 80 GB ile sınırlıydı. Ancak şimdi yeni MacBook Air serisinde de 120 GB sabit disk kapasitesinin desteklenmesi bekleniyor.

Bu haberi web sitenizde yayınlamak için lütfen Teknoblog.com yazısına ve bağlantısına yer vererek kaynak gösteriniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER