Eğlence

Apple Music için 99 TL’lik yıllık abonelik modeli geldi

apple music

apple musicApple Music için yeni bir abonelik seçeneği daha eklendi. İlk kez TechCrunch tarafından fark edilen bu yeni abonelik seçeneğini bulup seçmeniz için biraz menülerde gezinmeniz gerektiğini daha şimdiden söyleyelim. İnternet üzerinden müzik dinleme servisi 99 TL’lik yıllık abonelik seçeneğini de sunmaya başladı. Böylelikle aylık ve aile planlarının arasına yeni bir plan daha eklenmiş oldu.

99 TL’lik yıllık abonelik seçeneği sayesinde önümüzdeki 12 ay boyunca Apple Music aboneliğini tutmak isteyenler 20 TL civarında bir indirimden de yararlanmış olacak. Ne var ki, bu seçeneğin Music’e yeni kayıt yaptıranlar için gösterilmediği belirtiliyor. Ancak mevcut Apple Music aboneleri; Müzik > Sizin için > Hesap > Apple Kimliğini göster > Abonelikler > Apple Music Aboneliği yolunu takip ederek 99 TL’lik yıllık abonelik seçeneğini görebilirler.

apple music

Bu demek oluyor ki, Apple’ın müzik servisinin yıllık abonelik seçeneğinden yararlanıp 20 TL civarında tasarruf etmek isteyenlerin, öncelikle uzun yollardan geçip bunu hak etmeleri gerekiyor.

Umarız Apple bu seçeneği yakın zamanda yeni servis aboneleri için de sunmaya başlar. Ne de olsa daha fazla seçenek herkes için daha iyidir.

İLGİLİ HABERLER