EğlenceManşetler

Apple Music yazın başlangıcını yeni bir odayla kutluyor

apple music yaza özel
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple Music “Yaz Notaları” adıyla açtığı yeni oda içinde yaz aylarında kullanıcıların dinlemekten keyif alacakları müzik listelerini ve radyo istasyonlarını bir araya getiriyor.

Yaza özel olarak hazırlanmış bu oda içinde sanatçıların hazırladıkları müzik listelerinin yanı sıra yaza özel müzik listeleri de bulunuyor. Yaz ezgisinin ön planda olduğu radyo istasyonları da diğer önemli bileşenlerden bir tanesini teşkil ediyor.

Sanatçı müzik listeleri

Yaza Özel hazırlanan oda içerisinde yer alan konuk odasında, dünyaca ünlü sanatçıların hazırladığı müzik listelerini bulabilirsiniz. Chris Hemsworth’un Yaz Keyfi, Shawn Mendes’in Yaz Miksi, Kygo’nun Günbatımı Notaları, Khalid’in Yaz Tatili, Kendall Jenner’ın ZAZA Yazı ve daha pek çok ünlü listesi Yaza Özel müzik odasında dinleyicilerle buluşuyor.

apple music yaza özel sanatçı listeleri

Yaza özel müzik listeleri

“Yaz Notaları” bölümünde ayrıca yaz aylarında dinlemek isteyeceğiniz parçalardan oluşan şarkı listeleri, Yaz Esintili Parçalar, Akustik Yaz, Yaz Hitleri: Türkçe Pop, En iyileri: Yaz Şarkıları, Yaz Havası, Güneşi Hisset, Havuz Başı Keyfi gibi Apple Music küratörleri tarafından hazırlanmış, modunuza göre dinlemek isteyeceğiniz şarkılarla yazın keyfini daha fazla çıkartabilirsiniz.

apple music yaza özel müzik listeleri

Yaz Ezgisiyle Radyo İstasyonları

Yaza Özel Odasında Apple Music’e özel keyifli Radyo istasyonlarını dinleyebilirsiniz. Türkçe Pop, Chill Out, Tropikal Müzik, Samba, Hawaii Müziği gibi farklı zevklere göre oluşturulan Radyo istasyonları sayesinde dinlediğiniz her yerden tatile çıkmış hissini alabilirsiniz.

apple music yaz radyo istasyonları

İLGİLİ HABERLER