Eğlence

Apple Music Vice imzalı belgeseli yayınlıyor

apple music vice the score

Apple Music Vice tarafından hazırlanan “The Score” isimli altı bölümlük belgeseli yayınlamaya başladı. Söz konusu belgesel, dünyanın farklı yerlerindeki yerel müzik kültürlerini izleyicilere anlatıyor.

Cupertino merkezli şirketin ilk orijinal TV içeriğinin başrolünde Dr. Dre’nin boy göstereceği bir dizinin olabileceği söylense de, şirketten henüz bu iddiaya ilişkin bir doğrulama gelmiş değil. Vice’ın imzasını taşıyan The Score’un Apple adına bir tür “test sürüşü” olması da ihtimaller dahilinde yer alıyor. Yayınlanan ilk bölümde yerli Amerikalıların Minnesota eyaletinin hiphop kültüründeki yerine odaklanılıyor.

Belgeselin en güzel yanı ise, her bölüm için ayrı bir çalma listesinin oluşturulması. Reservation Rap isimli bölüm için hazırlanan çalma listesinde Tupac ve Notorious B.I.G. gibi isimlere rastlamak mümkün oluyor.

Belgeselin yapımcıları araştırmalarını sadece ABD ile sınırlı bırakmıyor. Belgeselin ilerleyen bölümlerinde Vietnam ve Brezilya gibi ülkelerin müzik kültürünü de yakından tanımak mümkün olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER