Eğlence

Apple Music Sony’nin oyun konsolu PlayStation 5’e geldi

apple music sony ps5

Apple Music şimdi bir oyun konsoluna geliyor ve bu, Sony’nin PlayStation 5 oyun konsolu oluyor.

Yeni uygulama, Apple Music abonelerinin zaten PS5’te mevcut olan Spotify’a benzer şekilde, Sony’nin en yeni konsolunda müzik akışı yapmasına olanak tanıyor. Oyun oynarken müziği arka planda çalabilir veya sadece müzik dinleyebilirsiniz. PS5’iniz için Apple Music’i nasıl kuracağınızla ilgili talimatlara buradan ulaşabilirsiniz.

Bu, PS5’in bir Apple hizmetiyle ikinci büyük entegrasyonu oluyor. Hem Sony hem de Microsoft’un yeni nesil oyun konsolları, geçen yıl Apple TV Plus uygulamasıyla kullanıma sunulmuştu. Sony, bu yılın başlarında yurt dışındaki PS5 sahiplerine altı aylık ücretsiz Apple TV Plus üyeliği sunmak için iş ortaklığını genişletmişti. TV kurulumunuzu basitleştirmek ve özel akış cihazları ile yerleşik uygulamalar arasında çok fazla geçiş yapmak zorunda kalmak istemiyorsanız, konsolda Apple Music’in olması memnun edici sayılabilir.

PS5’in Apple Music uygulamasıyla ilgili haberler, bir Reddit kullanıcısının konsolun müzik menüsünde akış hizmetini görmesinden sonra ortaya çıkmışto. Daha sonra Eurogamer yeni bir hesap oluşturarak simgenin görünmesini sağladı. Apple Music ayrıca Android, Amazon Echo, Chrome OS, Sonos, web ve elbette Apple’ın kendi ürün yelpazesinde de mevcuttur.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER