Eğlence

Apple Music Sing: Apple’dan müzik severlere karaoke deneyimi

apple music sing

Apple, Apple Music Sing adını taşıyan karaoke deneyiminin duyurusunu yaptı. Doğrudan Apple Music uygulamasına entegre edilen bu deneyim sayesinde Apple Music’in gerçek zamanlı şarkı sözlerini takip etmek ve vokal sesini ayarlamak mümkün olacak. Böylelikle kullanıcılar kendi “şarkı söyleme seslerini” daha iyi şekilde duyabilecek.

Apple başkalarıyla birlikte şarkı söylemeyi kolaylaştıracak bazı ekstra özellikler de sunuyor. Apple’ın verdiği bilgiye göre, geri vokaller ana vokalden bağımsız şekilde duyulabilecek. Düet görünümü ise arkadaşlarla şarkı söylemeyi mümkün kılacak. Apple Music’te karaokeye ve birlikte söylemeye uygun şarkılar barındıran 50’den fazla çalma listesi bulunuyor.

Apple’ın Apple Music ve Beats’ten sorumlu başkan yardımcısı Oliver Schusser, karaoke özelliğiyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Apple Music’in şarkı sözü deneyimi servisimizdeki en popüler özelliklerden biri. Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarımızın favori şarkılarının sözlerini takip etmeyi sevdiğini biliyoruz. Dolayısıyla bu deneyimi geliştirmeyi ve şarkı söyleyerek müzikle etkileşimi biraz daha kuvvetlendirmeyi istiyoruz. Gerçekten çok eğlenceli, müşterilerimiz bunu sevecek.”

apple music sing

Apple Music Sing aralık ayı sona ermeden kullanıma sunulacak

Apple Music Sing aralık ayı sona ermeden kullanıma sunulacak. Tüm uyumlu iPhone ve iPad’lerde bu deneyime erişilebilecek. Apple TV tarafında ise sadece 2022’de çıkan Apple TV 4K’larda bu özelliğe erişmek mümkün olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER