Eğlence

Apple Music Replay ile kullanıcıların yıl sonu müzik özetleri hazır

apple music

Apple Music, yıl sonu özeti olan Replay özelliğini kullanıcılarına sundu. Bu özellik, her yıl sonuna doğru, kullanıcıların yıl boyunca en çok dinledikleri şarkılar, sanatçılar, albümler ve daha fazlasını içeren bir özet sağlıyor. Apple Music’in web sayfası üzerinden erişilebilen bu özet, Spotify’ın Wrapped istatistiklerinin yayımlanmasından sadece günler önce kullanıma sunuldu.

Apple, Replay’i 2019’da başlattı ve geçen yıl bu özelliğe önemli bir güncelleme getirerek onu Spotify Wrapped’a daha benzer hale getirdi. Ancak Wrapped’da olduğu gibi, süper paylaşılabilir grafikler sunmasa da, Apple Music Replay, yıl boyunca en sevdiğiniz şarkı ve sanatçıların eğlenceli bir özetini ve onları ne kadar süre dinlediğinizi gösteriyor. Apple Music Replay, 1.000 şarkı dinlemek gibi, hizmeti kullanırken belirli hedeflere ulaşıp ulaşmadığınızı gösteren bir kilometre taşı izleyici de içeriyor.

Bu yılki Replay’inizi görmek için replay.music.apple.com adresine gidin ve Apple Kimliğinizle giriş yapın. Buradan yıl boyunca dinleme istatistiklerinizi görüntüleyebilirsiniz. Spotify Wrapped’ın Aralık ayının başlarında başlatılması beklenirken, Apple muhtemelen Replay’e Wrapped tarafından gölgede bırakılmadan önce bir başlangıç yapmak istedi.

Apple Music Replay kişisel müzik zevklerini iyi biçimde yansıtıyor

Apple Music Replay, kullanıcıların en sevdiği şarkıları ve sanatçıları öne çıkararak, kişisel müzik zevklerini yansıtan bir özet sunuyor. Bu özellik, kullanıcıların yıl boyunca müzik dinleme alışkanlıklarına dair zengin bir tablo sağlıyor ve onlara özel bir müzik deneyimi sunuyor. Apple Music’in Replay özeti, müzik severler için yılın müziksel bir özeti niteliğinde ve Spotify Wrapped’a alternatif bir seçenek olarak öne çıkıyor. Bu yılın en popüler şarkıları ve sanatçıları hakkında daha fazla bilgi edinmek için Replay, Apple Music kullanıcıları için mükemmel bir kaynak.

Video: iPhone 15 Pro incelemesi

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER