Eğlence

Apple Music’ten yeni bir çalma listesi daha

apple music

Apple Music abonelerinin 2020’ye dönüp bakmaları için aralık ayına kadar beklemesi gerekmeyecek. Apple, söz verdiği gibi Replay 2020 adını taşıyan otomatik hazırlanmış çalma listesiyle kullanıcılarının yılın ilk 49 gününde en çok neleri dinlediklerine bakmasını sağlıyor.

Apple Music’in yeni çalma listesini görebilmek için şimdilik servisin web sitesine bir internet tarayıcısı üzerinden erişmek gerekiyor. Her hafta düzenli olarak güncellenecek Replay 2020 listesi sayesinde kullanıcılar, döne dolaşa dinledikleri şarkılara daha kolay erişebilecek.

Apple Music’in yeni listesinin akıllara Spotify’ın benzer nitelikteki “Bir Daha” ve “Çalmaya Doyamadıkların” listelerini getirdiği söylenebilir. Spotify’ın bu listeleri de her hafta düzenli olarak güncelleniyor. Bir Daha’da kullanıcıların o sıralarda en çok dinledikleri şarkılar yer alıyor. Çalmaya Doyamadıkların’da ise geçmişe biraz daha uzun vadeli şekilde bakılıyor.

Apple Music, yeni çalma listesiyle kullanıcılara yıl sonunu beklemeden en çok dinlediklerini görme imkanını veriyor. Bunun aralık ayını beklemek istemeyen heyecanlı müzik severler için güzel bir özellik olduğu söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER