EğlenceManşetler

Apple Music artık Türkiye’deki öğrencilere de indirimli

apple music

apple music ogrenci uyeligiApple Music öğrenci üyeliği paketini 2016’nın mayıs ayında duyurmuştu. UNIDAYS onaylı program, ilk etapta 7 ülkede faaliyete geçmiş ve bu ülkelerdeki üniversite öğrencilerine Apple Music’e normalden daha uygun fiyatlarla erişim hakkı sağlamıştı. Öğrenci üyeliğinin kapsamını kademeli olarak genişleten Apple, sonunda Türkiye’yi de programa dahil etti.

Son genişleme hamlesiyle birlikte 82 ülkede daha kullanıma sunulan öğrenci üyeliği, Apple Music’in faaliyet gösterdiği ülkelerin büyük çoğunluğunda bir üyelik seçeneği için kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bugünden itibaren Türkiye’de koşullara uygun bir yüksek öğrenim kurumunda okuyan öğrenciler, en fazla dört yıl boyunca Apple Music’e indirimli fiyatlarla erişebilecek.

Öğrenci üyeliği öncesinde Türkiye’de Apple Music’e erişebilmek için iki üyelik seçeneği bulunuyordu. Standart üyelik paketinde aylık 13,99 TL karşılığında Apple Music’in katalogundan yararlanmak mümkün oluyor. 20,99 TL’lik aile üyeliği paketi ise hizmeti altı aile üyesiyle paylaşmayı sağlıyor.

Apple Music öğrenci üyeliği paketi sayesinde Türkiye’deki üniversite öğrencileri servisten aylık 6,99 TL karşılığında yararlanabilecek. Apple Music’in en büyük rakibi Spotify’ın öğrencilere özel paketine de Türkiye’de bu fiyat karşılığında erişilebiliyor. Hâli hazırda 115 ülkede faaliyet gösteren Apple Music’in katalogunda 45 milyondan fazla şarkı bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER