Eğlence

Apple Music öğrenci üyeliği fırsatı daha fazla ülkeye açıldı

apple music öğrenci üyeliği

Apple, Apple Music’in öğrenci üyeliği indiriminin kapsamını ay sonuna kadar 82 yeni ülkeye çıkarıyor. İndirimle birlikte öğrenciler, Apple Music üyeliğine, normal üyelik fiyatının yüzde 50 altına sahip olma fırsatı yakalıyor.

Söz konusu öğrenci üyeliği indirimi fırsatı hâli hazırda ABD, Birleşik Krallık, Danimarka, İrlanda, Almanya, Avustralya, Yeni Zelanda gibi ülkelerde, 2016’dan beri sunuluyordu. Ancak şimdi Apple, bu fırsatı Apple Music’in faaliyet gösterdiği çoğu ülkeye getiriyor. İndirim, 79 yeni ülkede hemen uygulanmaya başlarken, 26 Şubat’ta üç yeni ülke daha eklenecek.

Türkiye’de ise henüz Apple Music öğrenci üyeliği fırsatı sunulmuyor.

Öğrenci üyeliğinin etkin olduğu ülkelerde, öğrenci fiyatından yararlanmak isteyen öğrencilerin UNiDAYS adlı bir platforma kayıt yaptırması gerekiyor. Bu platform, başvuran kişinin aktif bir öğrenci olduğunu doğruluyor. İndirimli öğrenci fiyatı 48 aya kadar geçerli olabilir. Ya da UNiDAYS artık öğrenci olmadığınızı saptayıncaya kadar indirim devam ediyor. Daha sonra ise standart fiyattan Apple Music üyeliği sürdürülebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER