Eğlence

Apple Music Major Lazer belgeselini yayınlamaya başladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple music major lazerApple’ın çevrim içi müzik servisi Apple Music, müzikle ilgili belgeseller yayınlamaya devam ediyor. Apple Music Major Lazer grubu tarafından 2016’da Küba’nın başkenti Havana’da verilen konserin öyküsünü “Give Me Future” isimli belgeselde anlatıyor.

ABD ve Küba arasındaki diplomatik ilişkiler 2015’te yeniden kurulmuştu. Major Lazer, diplomatik ilişkilerin tekrar başlamasının ardından ülkede konser veren ilk büyük Amerikalı grup olmuştu. Diplo, Walshy Fire ve Jillionaire’den oluşan Major Lazer’ı Havana’da 400 bin kişi izlemişti. Bu konserin hikayesi Austin Peters’ın yönetmenliğinde bir belgesele dönüştü. Give Me Future, ABD’de düzenlenen Sundance Film Festivali’nde de izleyicilerle buluşmuştu.

Apple Music, Give Me Future ile müzik belgeselleri portföyüne bir parça daha eklemiş oldu. Çevrimiçi müzik servisi daha önce Taylor Swift, Pink, Niall Horan ve Harry Styles gibi isimlerin hikayelerini kullanıcılarına ulaştırmıştı. Apple Music, ünlü şarkıcıların yanı sıra müziğin perde arkası kahramanlarına dair hikayeleri anlatan belgeseller de yayınlamıştı.

Apple Music Major Lazer belgeseli için özel bir albüm de hazırladı

Apple Music Major Lazer belgeseliyle birlikte özel bir albüm de hazırladı. Söz konusu albümde Major Lazer’ın üyelerinin şarkılarının yanı sıra belgeselde görülen Kübalı müzisyenlerin şarkıları da yer alıyor. Albüme Apple Music dışında Spotify, YouTube, SoundCloud, iTunes ve Google Play gibi platformlar üzerinden de erişilebilecek.

İLGİLİ HABERLER