Eğlence

Apple Music’te canlı konser yayınları başlıyor

apple music live
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple bugün, Apple Music aracılığıyla belirli konserleri canlı yayınlamaya başlayacağını duyurdu. Şirket başlangıcı, bu cuma ABD’nin New York kentinde bulunan UBS Arena’da düzenlenecek olan Harry Styles konseriyle yapacak. Müzik servisinin aboneleri dünyanın her yerinden bu konseri ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Konser serisinin adı “Apple Music Live” olarak belirlendi. Bu, akıllara Apple’ın 2007 ile 2016 yılları arasında Londra’da ev sahipliği yaptığı ve buradan canlı olarak yayınladığı ücretsiz bir yıllık konser serisi olan iTunes Festival’ı getiriyor. Daha sonra bu etkinliğin adı Apple Music Festival değiştirilmişti. Apple, konuyla ilgili tweetinde, dünyanın en beğenilen sanatçılarından bazılarının konserlerini yayınlayacağını vadetti.

Harry Styles’ın konseri, cuma günü yerel saatle saat 21.00’den itibaren Apple Music uygulaması aracılığıyla yayınlanacak. Bu, Türkiye zamanına göre cumayı cumartesiye bağlayan gece saat 04.00’e denk geliyor. Engadget’ın haberine göre, Bu konserin tekrar yayınları ise 22 Mayıs Pazar TSİ 19.00 ve 26 Mayıs Perşembe TSİ 12.00’de yayınlanacak. Herhangi bir “Live” konserinin isteğe bağlı olarak tekrar izlenip izlenemeyeceği ise şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER