EğlenceManşetler

Apple Music Android uygulamasının ekran görüntüleri sızdı

apple-music-android-241015

Henüz Türkiye’de faaliyete geçmeyen, dünya çapında ise milyonlarca kullanıcıya ulaşan Apple Music’in daha çıkışından önce bu servisin Android versiyonunun sonbaharda yayınlanacağı belirtilmişti.

Ekim ayı da geride kalmak üzere ve bu durum Apple’ın sözünü tutması ve Apple Music Android sürümünü çıkarması için zamanın daraldığını gösteriyor. Mobile Geeks sitesi tarafından yayınlanan ekran görüntüleri Apple’ın sözünü tutacağını gösteriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple Music nedir?

Apple Music Android uygulamasının sızan ekran görüntüleri Apple Music servisinin Android’de de beklendiği gibi çalışacağını gösteriyor. Kullanıcılar Apple Music içinde sol üst köşede yer alan hamburger şekilli ikon yardımıyla ekranın sol kenarından açılan menü aracılığıyla gezinebiliyor. Halbuki iOS’teki Müzik uygulamasında bütün gezinti ekranın alt kısmındaki sekmeler yardımıyla sağlanıyordu.

Apple Music’in Senin İçin adı verilen tavsiyeleri, Yeni, Beats 1 radyo, Bağlan ve Müziğim gibi bölümlerinin hepsine ekranın solundan açılan menü sayesinde erişilebiliyor. Bir menüye ait ekran görüntüsü Apple’ın Android kullanıcılarına Apple Music’in şarkıları önbellekte tutması için cihazda ne kadar alan kullanılacağını belirleme imkanı tanıyacağını gösteriyor. Müziğim bölümünün iCloud Müzik Arşivi ile bağlantısının olup olmayacağı bilinmiyor, ayarlar bölümünde bununla ilgili herhangi bir seçenek dikkat çekmiyor.

İLGİLİ HABERLER