FırsatlarManşetler

Apple ürünü satın almayı düşünenler için fırsatlar MediaMarkt kampanyasında

apple mediamarkt macbook air fırsatı

Ağustos ayının gelmesiyle birlikte okul dönemi için hazırlıklar da başlıyor. Yeni eğitim-öğretim sezonuna yeni bir bilgisayarla veya tabletler girmek isteyenler veya şu sıralar sahip olduğu tablet veya dizüstü bilgisayarı yenilemek isteyenler için Apple ürünlerinde dikkate değer fırsatlar MediaMarkt’ta müşterileri bekliyor.

“Apple’ın inovatif ürünlerinden daha iyi bir şey varsa, o da bu ürünleri MediaMarkt’tan satın almaktır.” diyen MediaMarkt daha fazla avantaj, hizmet ve destek imkanı sunuyor. 27 Temmuz – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olan MediaMarkt’ın Apple ürünleri kampanyasıyla ilgili detayları bu bağlantıda bulabilirsiniz. Bu fırsat haberinde ise kampanya kapsamında öne çıkan tekliflerle ilgili bazı detayları aktarıyoruz.

 

Apple’ın en ince ve en hafif dizüstü bilgisayarı olan MacBook Air, tüm gün süren pil ömrüyle sahiplerini yarı yolda bırakmıyor. M1 işlemciyle yüksek bir işlemci gücü sunuyor. Bu dizüstü bilgisayar peşin fiyatına 12 taksit fırsatıyla MediaMarkt’ta müşterileri bekliyor.

iPad Air, her işi rahatlıkla yapmanıza yardımcı olacak nitelikleri bünyesinde topluyor. Güçlü işlemcisi ve buna bağlı olarak sunduğu yetenekleri, eğlenceli renk seçenekleri ile iPad Air, hayatın her alanında işinize yarayacak, yanınızdan ayırmayacağınız bir ürün olacak. Büyüleyici 10.9 inç Liquid Retina ekranı ve güçlü Apple A14 Bionic çipiyle iPad Air, MediaMarkt’ta 5999 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Üstelik peşin fiyatına 6 taksit fırsatı da var.

apple mediamarkt ipad air fırsat

Yukarıda listelediğimiz ürün fırsatlarına ek olarak iPhone 12, iPhone 12 Pro, Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, iMac gibi ürünlerde de dikkate değer teklifler var. MediaMarkt’ın Apple kampanya sayfasına göz atmanızı tavsiye ederiz. Kampanya dahilindeki fırsatlar 30 Eylül tarihine kadar geçerli.

İLGİLİ HABERLER