Manşetler

Apple Mart etkinliği nasıl takip edilir?

apple mart etkinliği

Apple Mart etkinliği beklendiği gibi 21 Mart tarihinde, yani bugün gerçekleştiriliyor. Daha önceki Apple etkinliklerinde olduğu gibi Apple Mart etkinliği de çeşitli yollar aracılığıyla takip edilebilecek.

Apple 21 Marttaki etkinliğini canlı olarak yayınlayacağını daha önce açıklamıştı. 4 inç iPhone SE ve 9.7 inç iPad Pro gibi yeni ürünlerin tanıtılmasının beklendiği bu etkinlik ayn zamanda başka yeni ürün ve duyurulara da ev sahipliği yapabilir.

Eğer bu etkinliği nasıl izleyeceğinizi bilmiyorsanız, aşağıda merak ettiğiniz soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Apple Mart etkinliği: Ne zaman başlıyor?

Etkinlik yerel saatle sabah saat 10:00’da başlayacak. Normalde Apple’ın etkinliği düzenleyeceği Cupertino şehriyle Türkiye arasındaki saat farkı 10. Ancak ABD yaz saati uygulamasına geçtiği için arada şimdilik 9 saatlik fark var.

Bu nedenle Apple Mart etkinliği Türkiye saatiyle akşam 19:00’da başlıyor.

Apple Mart etkinliği: Apple neler tanıtacak?

Apple’ın neler tanıtacağı hakkında fikir sahibi olmak için, bu konuyla ilgili olarak hazırladığımız detaylı dosya haberine göz atabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple iPhone SE ve iPad etkinliği: Neler bekliyoruz?

Apple Mart etkinliği: Canlı yayın nasıl izlenir?

Apple etkinlik için internet üzerinden canlı yayın yapacak. Aşağıda sıraladığımız cihazlardan bir tanesiyle bu etkinliği canı olarak izleyebilirsiniz:

  • iPhone: iOS 7.0 ve daha üstü sürümle yüklü cihazda, Safari’de bu bağlantıyı ziyaret edin.
  • iPad: iOS 7.0 ve daha üstü sürümle yüklü cihazda, Safari’de bu bağlantıyı ziyaret edin.
  • Apple TV: Apple TV (2., 3. veya 4. nesil) cihazında Apple Events kanalını veya uygulamasını açın.
  • Mac: OS X 10.8.5 ve daha üstü sürümle yüklü cihazda, Safari 6.0.5 ve üstü sürümdeki internet tarayıcısında bu bağlantıyı ziyaret edin.
  • PC: Windows 10 yüklü PC’de Microsoft Edge üzerinden bu bağlantıyı ziyaret edin.

Apple Mart etkinliğini Teknoblog ile de takip edebilirsiniz

Yukarıda saydığımız herhangi yöntemden bir tanesi sizin için uygun değilse, ya da video canlı yayınını izlemek için fırsatınız yoksa, Teknoblog ile etkinlikteki yeniliklerden anında haberdar olabilirsiniz. Hemen hazırlayacağımız yazılar ve Twitter hesabımız @teknoblog140 üzerinden geçeceğimiz bildirimlerle sizi Apple’ın yeniliklerinden anında haberdar edeceğiz. Etkinlikte beklenen iPhone SE ve iPad Pro gibi cihazlarla ilk tanışanlar arasında olacaksınız.

Bu arada beklentilerinizi yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER