FırsatlarManşetler

Apple’ın MagSafe Battery Pack aksesuarı Amazon.com.tr’de indirimde

apple magsafe battery pack

Apple’ın MagSafe Battery Pack adlı taşınabilir şarj aksesuarı, hareket halindeyken iPhone’unuzun pilinin dolu kalmasını sağlamanın kullanışlı bir yoludur. Şimdi bu ürünü Amazon.com.tr indirimiyle satın alabilirsiniz.

Cihaz Amazon.com.tr’de 1.987,78 TL’ye satılıyor. şimdi indirimden bir tane alabilirsiniz. Apple’ın online mağazasına baktığımızda ise fiyatın 2.359 TL’ye satıldığını görüyoruz. Yani, arada yüzde 20 civarında bir fark var ve bunu bir indirim gibi düşünebiliriz.

MagSafe Battery Pack, iPhone 12 ve daha yeni akıllı telefonlarla çalışır. Kablosuz şarj için telefonunuza manyetik olarak bağlanır, ancak bir kılıf kullanıyorsanız, bu kılıfın MagSafe uyumlu olup olmadığını kontrol etmeniz gerekiyor. Aksi takdirde bu aksesuar kılıflı telefonunuza kolayca tutunmayacaktır. Pil paketini telefona tuturduğunuzda, otomatik olarak iPhone’unuzu şarj edecektir. Kilit ekranınızda şarj seviyesini görebileceksiniz. Apple, iPhone modelinize bağlı olarak pil paketinin pil ömrünü yüzde 70’e kadar artırabileceğini söylüyor.

apple magsafe battery pack

Apple MagSafe Battery Pack

  • MagSafe Battery Pack’i takmak çok basit. Kullanıcı dostu kompakt tasarımı, hareket halindeyken şarj etmeyi kolaylaştırıyor.
  • Mükemmel bir şekilde hizalanan mıknatıslar iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 13 veya iPhone 13 Pro’nuza yapışarak güvenli ve güvenilir kablosuz şarj imkanı sağlıyor.

Diğer seçenekleri değerlendirmek isteyenler için de Amazon.com.tr’de bazı ürünler mevcut. Örneğin, Belkin Manyetik Kablosuz Güç Bankası 1.265,13 TL’ye satılıyor. MagSafe uyumlu bu yönetici Belkin ve diğer markalı MagSafe kılıflarla çalışabiliyor. Ayrıca kutu içinde güç bankasını şarj etmek için kullanılabilecek USB-C – USB-C kablosu da bulunuyor.

Öte yandan Apple’ın MagSafe Şarj Aygıtı da Amazon.com.tr’de indirimli fiyattan satılıyor. Tavsiye edilen satış fiyatı 929 TL olan ürün, Amazon’da 774,83 TL’lik fiyat etiketiyle satılıyor. Bunun Qi sertifikalı bir cihaz olduğunu belirtelim. Yani, MagSafe uyumlu olmayan kablosuz şarj özellikli iPhone’u veya başka telefonları da şarj edebilirsiniz. Ancak şarj hızları değişiklik gösterecektir.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER