Eğlence

Apple Magic Johnson belgeselinin ilk fragmanını yayınladı

apple magic johnson

Apple ünlü basketbolcu Magic Johnson için hazırlanan belgeselin ilk fragmanını yayınladı. Los Angeles Lakers’ın efsanevi isminin hayatını anlatacak dört bölümlük belgesel “They Call Me Magic” (Bana Magic Diyorlar) adını taşıyor.

Belgesel, 22 Nisan’da Apple TV Plus abonelerinin karşısına çıkacak. Hazırlanan ilk fragman, Netflix’te yayınlanan ve büyük ses getiren The Last Dance’i hatırlatıyor. The Last Dance’te Michael Jordan’ın ve efsanevi Chicago Bulls takımının hikayesi anlatılmıştı.

Belgeselde Magic Johnson’un yanı sıra Michael Jordan, Larry Bird ve eski ABD Başkanı Barack Obama gibi isimleri görmek mümkün olacak. They Call Me Magic’in yönetmenliğini Rick Famuyiwa üstleniyor.

Fragmana bakıldığında belgeselde Magic Johnson’un başarılarla dolu kariyerinin yanı sıra aile yaşamının ve aktivist yönünün de anlatılacağı görülüyor.

Apple TV Plus’ya yayınlanacak Magic Johnson belgeseli, bu yıl izleyicilerin karşısına çıkacak tek Los Angeles Lakers temalı içerik olmayacak. HBO’nun Winning Time dizisi de geçtiğimiz hafta itibarıyla yayınlanmaya başlamıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER