Teknoloji

Apple mağazalarında Jawbone UP satışına tekrar başlıyor

jawbone-up24-090914

Apple geçtiğimiz mart ayında giyilebilir fitness bileklikleri Nike Fuelband ve Jawbone UP’ı mağazalarının raflarından kaldırmıştı. Şirket bu kararının altında yatan neden konusunda bir açıklama yapmasa da, daha önce Fitbit için de benzer bir yaklaşım uygulaması nedeniyle akıllara Apple Watch’u ön plana çıkarma ihtimalini getirmişti.

Fitbit satışının durdurulmaması şirketin ürünlerinin HealthKit’i desteklememesiyle açıklanırken, Nike’ın giyilebilir ürün pazarından çekilmesi de Fuelband’in raflardan indirilmesinin gerekçesi olmuştu. Jawbone UP’ın da tekrar Apple mağazalarına geri döneceğinin açıklanmasıyla birlikte, tüm sorular bir cevaba kavuşmuş oldu.

Japonya’da gerçekleştirilen bir ürün lansmanında konuşan Jawbone’un kıdemli ürün müdürü Jason Donahue, UP2 ve UP3 fitness bilekliklerinin Apple mağazalarının raflarındaki yerlerini birkaç hafta içinde alacağını açıkladı. Jawbone, ilk olarak ABD’de yeniden Apple mağazalarına girecek. Daha sonra diğer ülkelerdeki Apple mağazalarında Jawbone ürünlerini bulmak mümkün olacak. Halihazırda sadece Jawbone UP Move, Apple mağazalarında satılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER