Teknoloji

Apple mağaza içi etkinliklere yeniden başlıyor

apple malatya mağaza

Pek çok tüketici teknoloji şirketi gibi, Apple’ın da mağaza ve ofis süreci pandemiden ciddi anlamda etkilendi. Ofise geri dönüş takvimini biraz daha erteleyen Apple, mağaza içi etkinliklerine ise ağustos ayının son günlerinde yeniden başlayacak.

Bloomberg’in haberine göre, şirket ABD ve Avrupa’daki mağazalarında 30 Ağustos itibarıyla “Today at Apple” adını verdiği eğitimlere başlayacak. Apple’ın Türkiye internet sitesine bakıldığında şirketin Türkiye’deki mağazalarında da 30 Ağustos itibarıyla eğitimlerin planlandığı görülüyor. 30 Ağustos’ta Apple’ın Akasya ve Zorlu Center mağazalarında verilecek eğitimler için kontenjanların dolduğunu belirtmekte de fayda var.

Cupertino merkezli şirket geçtiğimiz yıl mağaza içi eğitimlerini internet ortamına taşımıştı. Şirket, son mağaza içi eğitimini ise koronavirüs salgınının küresel hâle geldiği Mart 2020’de vermişti.

Apple mağaza içi eğitimlerini yeniden başlatarak normalleşme takviminde bir adım daha atmış oluyor. Ancak bu eğitimlerin akıbetinin resmi yetkililerin kararlarıyla da bağlantılı olduğunu hatırlatmakta fayda var. Dünyanın dört bir yanında vaka sayılarının artması, Apple mağazalarıyla ilgili bazı belirsizlikleri beraberinde getiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER