Teknoloji

Apple MacBook serilerinin tümünü WWDC’de güncellemeyi planlıyor

MacBook Pro Touch Bar inceleme

MacBook Pro Touch Bar incelemeApple’ın bu yılın WWDC etkinliğinde üç MacBook ürün serisinde de güncellemeler yapmayı planladığı söyleniyor.

Bloomberg’den Mark Gurman’ın haberine göre, şirket üç güncellenmiş model üzerinde çalışıyor. Intel’in en yeni Kaby Lake işlemcisini barındıran MacBook Pro, 12 inç MacBook’un daha güçlü versiyonu ve 13 inçlik ve daha hızlı bir işlemciyle güncellenmiş MacBook Air bekleniyor. Ne yazık ki, MacBook Air’ın daha yüksek çözünürlüklü bir ekran barındırıp barındırmayacağı hakkında bir şey söylenmiyor. Görünen o ki, Apple tüketicilerin 13 inç MacBook Pro’yu Air’in halefi olarak düşünmesini istiyor.

Bu güncellemelerin hiçbirinde donanım açısından büyük değişikler olmayacak gibi görünse de, Apple’ın en azından en son nesil MacBook Pro’larla ilgili eleştirilerin en azından bir kısmını ciddiye aldığını ve dizüstü bilgisayar serisini Intel’in en yeni işlemcileriyle güncellediğini görmek güzel olacaktır. RAM tarafında esneklik ve bazı modellerde inişli çıkışlı bir grafik izleyen USB-C performansı gibi şikayetlerin çare bulup bulmayacağı ise şu an için bilinmiyor.

MacBook ve MacBook Air’ın da güncelleme zamanlarının geldiği açık, bu ürünler en son sırasıyla 2016 ve 2015’te güncellenmişti. WWDC 2017, 5-9 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple MacBook Pro 2016 İncelemesi

İLGİLİ HABERLER