Teknoloji

Apple LG ile birlikte iPhone’a üç boyutlu kamera teknolojisini getirebilir

apple lg iphone kameraApple, geçtiğimiz eylül ayında tanıttığı iPhone 7 Plus ile yeni ve geliştirilmiş kamera teknolojisini gün yüzüne çıkarmıştı. Ancak yeni iPhone, çok daha etkileyici bir kamerayla birlikte gelebilir.

The Korean Economic Daily’de yer alan habere göre, Apple LG Innotek ile üç boyutlu fotoğraf üzerine odaklanan bir akıllı telefon kamera modülü üzerinde çalışıyor. Bu kamera modülünün ne zaman hazır hâle geleceği konusunda şu an için bir zaman işaret edilmiş değil. Ancak yeni iPhone ile birlikte Apple’ın bu kamera modülünü kullanmaya başlaması şaşırtıcı olmayacaktır.

Apple LG Innotek ile iPhone 7 Plus’ın kamerası için de birlikte çalışmıştı

Apple, LG Innotek tarafından geliştirilen kamera çözümlerine yabancı değil. Cupertino merkezli şirket, iPhone 7 Plus’ta da LG Innotek’in çift arka kamera çözümünü kullanıyor. LG Innotek’in teknolojisi, Apple’ın üzerinde önemle durduğu Portre Modu’nun işlemesini mümkün kılıyor.

Konuya dair detaylar şu an için kısıtlı. Ancak üç boyutlu fotoğraf, Apple’ın yeni ürünleri için belirlediği hedeflere uygun bir özellik niteliği taşıyor. Yeni nesil iPhone’un kamerasında artırılmış gerçeklik özelliklerinin bulunacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER