Teknoloji

Apple Let Loose etkinliğinin Londra ayağını gerçekleştirecek

apple let loose 7 mayıs

Apple 7 Mayıs’ta gerçekleştireceği Let Loose etkinliğinde yeni iPad’lerini gözler önüne çıkaracak. Şirket, bu etkinlikle eş zamanlı olarak İngiltere’nin başkenti Londra’da da bir etkinlik gerçekleştirecek.

The Independent’ın konuyla ilgili haberinde şu ifadeler yer alıyor: “Apple, lansmanı dünya çapında canlı bir video olarak yayınlayacak, ancak buna Londra’da bir etkinlik eşlik edecek ve bu da alışılmadık derecede erken lansmanı açıklayabilir. Şirket, lansmanlarını neredeyse Kaliforniya’daki evinde gerçekleştirdi ve İngiltere’de düzenlemek gelenekten bir kopuşu temsil ediyor.”

Gazeteci Joe Rossignol ise Threads’te yaptığı paylaşımda Apple’ın Let Loose etkinliği için Londra’da bir günden uzun sürecek ve gazetecileri, blog yazarlarını ve içerik oluşturucuları buluşturacak bir etkinlik gerçekleştireceğini doğruladığını belirtti. Etkinlik sadece davetlilerin katılımına açık olacak.

Rossignol, şu ifadeleri de kullandı: “Avrupa’nın birçok ülkesinden ve hatta Avustralya’dan katılımcılar olacak. Sanıyorum Apple Battersea’de düzenlenecek ve yeni ürünleri deneyimlemek de mümkün olacak.”

Apple ekim ayında Mac’e odaklanan “Korkutucu hızlı” etkinliği için Cupertino’da fiziksel bir buluşma düzenlememişti. Bununla birlikte, etkinlik videosunu izlemek ve ürünlerle ilgili uygulamalı zaman geçirmek için basını ve etki sahibi kişileri dünyanın dört bir yanındaki birkaç şehre davet etmişti.

Apple Let Loose etkinliği Türkiye saatiyle 17.00’da başlayacak

Apple’ın Let Loose etkinliği 7 Mayıs’ta Türkiye saatiyle 17.00’da başlayacak. Bu da şirketin merkezinin bulunduğu ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki başlangıç saatinin 07.00 olacağı anlamına geliyor. Londra’da gerçekleşecek fiziksel etkinlik, Kaliforniya açısından sıra dışı olan başlangıç saatini daha anlamlı hâle getiriyor. Etkinlik İngiltere’de yerel saatle 15.00’da başlayacak

İLGİLİ HABERLER