Eğlence

Apple komedi dizisi açığını Kristen Wiig’in projesiyle kapatıyor

apple komediApple, hem başrolünü hem de yapımcılığını daha önce Saturday Night Live’da (SNL) izleyicilerin karşısına çıkan Kristen Wiig’in üstlendiği bir komedi dizisi projesi için en yüksek teklifi veren şirket oldu. Yarım saat uzunluğunda 10 bölümden oluşması planlanan dizinin senaryosu, Curtis Sittenfeld’ın “You Think It, I’ll Say It” (Sen Düşünürsün, Ben Söylerim) isimli kısa hikaye derlemesinden uyarlanacak. Bu diziyle birlikte Apple komedi kategorisini de orijinal içerik açılımına dahil etmiş olacak.

Dizinin Kristen Wiig dışındaki bir yapımcısı daha tanıdık bir isim. Ünlü oyuncu Reese Witherspoon da dizinin yapımcıları arasında yer alıyor. Witherspoon ve Wiig, Hello Sunshine isimli yapım şirketinin ortakları arasında bulunuyor.

Hello Sunshine, hâli hazırda Apple için iki proje daha hazırlıyor. Bu projelerden birinde başrolü Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston üstleniyor. Diğer projede ise Oscar ödüllü Octavia Spencer izleyicilerin karşısına çıkacak.

Apple komedi dizisiyle orijinal içerik portföyünü kuvvetlendiriyor

2018’de orijinal içerikler için 1 milyar dolar harcamayı planlayan Apple, portföyünü güçlendirmek için çalışmaya devam ediyor. Şirket orijinal içerik projeleri için Açlık Oyunları serisinin yönetmeni Francis Lawrence ve Battlestar Galactica’nın yaratıcısı Ronald D. Moore’un da bulunduğu isimlerle çalışıyor. Teknoloji devi bir yandan da Steven Spielberg’in İnanılmaz Hikayeleri’nin yeni versiyonunu izleyicilere sunmayı planlıyor. Apple komedi dizisi eksiğini de ilk etapta Kristen Wiig’in projesiyle kapatmış olacak. Cupertino merkezli şirketin bu projelerin prodüksiyonunda ne aşamada olduğu ve bu projeleri nasıl yayınlayacağı ise hâlâ belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER