Manşetler

Apple kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ı duyurdu

kırmızı iphone 8 ve iphone 8 plusApple beklendiği üzere, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın kırmızı renkli modellerini duyurdu. Geçen yıl bu zamanlar duyurulan kırmızı iPhone 7 modelleri gibi Apple, Afrika’da HIV ve AIDS ile savaşan (RED) organizasyonunun lisanslı PRODUCT(RED) markası altında iPhone 8 modellerini çıkarıyor. Bu telefonların satışlarından elde edilen gelirlerin bir kısmı da organizasyona bağışlanacak.

Geçen yıl çıkan kırmızı renkli iPhone 7 modellerinde ön panel beyaz renkte gelmişti. O zamanlar Apple’ın beyaz yerine siyah renkli ön paneli seçmesinin telefonu çok daha şık göstereceği şeklinde yorumlar yapılmıştı. Apple, eleştirileri dinlemişe benziyor. Kırmızı iPhone 8 modelleri siyah renkli ön panelle geliyor.

PRODUCT(RED) iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri mevcut uzay grisi, gümüş ve altın renk seçenekleri arasına katılıyor. Geçen yıl eylül ayında iPhone 8, 8 Plus ve X modellerinin duyurulmasıyla birlikte, iPhone 7 ve 7 Plus’ın kırmızı renkli versiyonları satıştan kaldırılmıştı. Bu durumda bu kırmızı renkli yeni modellerin de en fazla altı ay kadar satışta kalmasını bekleyebiliriz.

Apple yarından itibaren, yani 10 Nisan’da kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinin siparişlerini almaya başlıyor. Telefonlar yurt dışında 13 Nisan’da satışta olacak. 64 GB iPhone 8 699 dolar, 64 kapasiteli iPhone 8 Plus ise 799 dolardan satılacak. Bu fiyatlar, diğer renk seçeneklerininkiyle aynı. Türkiye’de de, 4199 TL’den başlayan fiyatlarla mayıs ayında satışa sunulacak.

iphone x product red deri folyo kılıf

Bu arada Apple, iPhone X için kırmızı renkli deri folyo kılıf da çıkarıyor. Yarından itibaren satışa çıkarılacak bu kılıf, özel olarak tabaklanmış ve işlenmiş Avrupa derisinden üretildi. Lüks bir görünüme sahip yeni folyo kılıf, müşterilere sunulan diğer (PRODUCT)RED aygıt ve aksesuarlarına katılıyor. iPhone X için yeni (PRODUCT)RED Deri Folyo Kılıf, yarından itibaren 229 TL fiyatla apple.com.tr sayfası, Apple Store uygulaması ve Apple Store’larda satışa sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER