Eğlence

Apple Kevin Durant’in çocukluğundan ilham alan bir dizi hazırlıyor

apple kevin durantNBA’de Golden State Warriors formasını giyen Kevin Durant, günümüzde basketbolun en büyük yıldızları arasında yer alıyor. Apple Kevin Durant’in karizmasından alışılagelmişten farklı biçimde yararlanmaya hazırlanıyor.

The Variety’de yer alan habere göre, Cupertino merkezli şirket Durant’in çocukluğundan ilham alan bir dizi üzerinde çalışıyor. Söz konusu dizinin “Swagger” adını taşıyacağı söyleniyor. Dizide Amatör Atletizm Birliği (AAU) bünyesindeki basketbol oyuncularının, koçlarının ve ailelerinin hayatlarının anlatılacağı belirtiliyor.

Dizinin Reggie Rock Bythewood tarafından yazılacağı ve yönetileceği söyleniyor. Bythewood, 2009’da ünlü rap yıldızı Notorious B.I.G.’nin hayatını anlatan Notorious’un yönetmenliğini üstlenmişti. Bythewood, son olarak Fox için Shots Fired isimli bir kısa dizi hazırlıyor. Swagger’ın yapımcılığını Imagine Television ve Durant’in şirketi Thirty Five Media’nın üstleneceği de gelen haberler arasında yer alıyor. Bu durum, Durant’in isminin yapımcılardan biri olarak geçeceği anlamına geliyor.

Apple Kevin Durant ile orijinal içerik açılımına farklı bir boyut kazandırıyor

Apple Kevin Durant ile orijinal içerik açılımına farklı bir boyut daha kazandırıyor. Şirketin 2018’de orijinal içerik geliştirmek için 1 milyar dolar harcaması bekleniyor. Bu açılım doğrultusunda İnanılmaz Hikayeler’i yeniden çekecek olan şirket; Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Kristen Wiig, Octavia Spencer ve Francis Lawrence gibi isimlerle çalışıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER