Teknoloji

Apple iWork iOS ve iCloud uygulamalarının tasarımını yeniledi, tüm yeni cihazlar için ücretsiz yaptı

Apple’ın geçtiğimiz ayın ortalarında yeni satın alınan iOS cihazlarıyla birlikte iWork üretkenlik paketinin ücretsiz olarak sunulacağını açıklamış, ancak bu uygulamaların yeni versiyonlarıyla ilgili herhangi bir bilgi paylaşmamıştı. iWork ile ilgili yenilikler bugün duyuruldu.

apple-iwork-lansman-221013

iOS için Pages, Numbers ve Keynote uygulamaları iOS 7’nin tasarımına uyumlu yeni görsel değişikliklerle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Apple, diğer iOS uygulamalarında gerçek hayattan alıntılanan nesneleri kaldırdığı gibi iWork uygulamalarında da aynı şeyi yaptı. Böylelikle üzerinde çalışılan içerik biraz daha öne çıkarıldı.

Güncellemelerle birlikte iWork for iCloud adlı çevrim içi doküman düzenleme servisi de yeni eklenen işbirlikçi düzenleme özellikleriyle birlikte yepyeni bir tasarıma kavuşuyor. OS X tarafında iOS 7 uygulamalarındaki görsel değişikliklere rastlanmıyor.

Apple iWork uygulamalarını yeni satın alınan iOS 7 ve OS X Mavericks cihazlarıyla birlikte ücretsiz olarak sunuyor. Ayrıca bu uygulamalar bugün itibarıyla dağıtıma çıkıyor.

[Görsel – The Verge]

İLGİLİ HABERLER