Teknoloji

Apple iWatch’un tasarımı Moto 360’a benzeyebilir

Hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, Apple iWatch hakkında ortaya atılan iddiaların arkası kesilmiyor. Merakla beklenen akıllı saate dair son iddianın sahibiyse Apple’ın üretim zincirinden bilgi aldığını iddia eden analist Brian Blair. Rosenblatt Securities analistinin Tayvan’daki kaynaklarına dayandırdığı iddiasına göre, Apple’ın akıllı saatı tasarım bakımından Motorola’nın Android işletim sistemli akıllı saati Moto 360’a benzeyecek.

apple-iwatch-konsept-280514

Genel hatlarda bir benzerlik olacağı öne sürülse de, iWatch’un Apple’ın geleneksel tasarım anlayışına uygun olarak daha ince bir profile sahip olacağı söyleniyor. Business Insider Apple’ın iPhone’da kullandığı buton ve ikonların da yuvarlak olmasına dikkat çekerek, iWatch’un bu görüntüye uyumlu olacağını belirtti.

Brian Blair Apple iWatch’un üretimine temmuz veya ağustos ayında başlanacağını, akıllı saatin ekim itibarıyla raflardaki yerini alacağını iddia etti. iWatch’un kadın ve erkekler için farklı modellerinin piyasaya sürebileceğini söyleyen Blair, şirketin ilk etapta 18 ila 21 milyon cihazın üretimi için sipariş verebileceğini ifade etti. Blair daha önceki öngörülerinde Apple’ın iWatch için ilk etapta 15 ila 20 milyon arası bir üretim rakamı belirleyebileceğini dile getirmişti.

İlgili >> Business Insider

[Görsel – YouTube]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER