Teknoloji

Kobe Bryant Apple iWatch’u test ediyor

kobe-bryant

Apple’ın “iWatch” olarak anılan akıllı saatini önümüzdeki sonbaharda piyasaya süreceğine dair dedikodular son dönemde iyice ivme kazanmış durumda. Gelen son haberlere göre, şirket henüz resmi duyurusunu yapmadığı cihazın testlerini bir grup profesyonel sporcuyla birlikte gerçekleştiriyor. Amerikan Ulusal Beyzbol Ligi (MLB), Ulusal Hokey Ligi (NHL) ve Ulusal Basketbol Ligi’nde (NBA) mücadele eden sporcuların cihazın yoğun idman koşulları altındaki performansını test ettikleri belirtildi.

Söz konusu sporcular arasında en meşhur isim olarak ise NBA’in önde gelen yıldızlarından Los Angeles Lakers oyuncusu Kobe Bryant göze çarpıyor. 9to5Mac tarafından yayınlanan haberde ünlü basketbolcunun geçtiğimiz ay Apple’ın Cupertino’daki yerleşkesinde şirketin baş tasarımcısı Jony Ive ile görüştüğü bilgisi de yer alıyor.

ABD’nin tüm profesyonel liglerinde boy gösteren sporcularla testler gerçekleştiren Apple’ın Kobe Bryant’a daha imtiyazlı biçimde yaklaşması oldukça doğal bir durum. Dünyanın en popüler sporcularından biri olan Bryant’ın dört bir yana yayılmış geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Apple’ın özel önem verdiği pazarlardan biri olan Çin’de de Bryant büyük bir popülariteye sahip. Apple’ın iWatch için işbirliği yaptığı söylenen Nike’ın uzun süredir Bryant’ın sponsorluğunu yürütmesi de bu işbirliğinin gerçek olma ihtimalini biraz daha artırıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER