Eğlence

Apple iTunes’da 2014’ün En İyileri uygulama, müzik ve film listelerini yayınladı

itunes-store-2014-en-iyiler-081214

Apple 2014 yılı için seçtiği en popüler uygulama, şarkı ve filmlerini açıkladı. Replay Video Editor Türkiye mağazasının en popüler uygulaması olurken, Threes! de yılın oyunu olarak seçildi. Elevate- Brain Training en iyi ikinci uygulama, Leo’s Fortune da en iyi ikinci oyun oldu.

iPad tarafında ise geçtiğimiz haftalarda iPad’e gelen fotoğraf düzenleme aracı Pixelmator en iyi uygulama seçilirken, Monument Valley de en iyi oyun unvanını elde etti. Hem Threes! hem de Monument Valley geçtiğimiz haziran ayındaki WWDC etkinliğinde Apple Tasarım Ödülü almaya hak kazanmıştı.

Bu arada iPad kategorisinde Storehouse – Visual Storyteller en iyi ikinci uygulama, World of Tanks Blitz ise en iyi ikinci oyun seçildi.

Müzik tarafında Apple Sıla’nın Yeni Ay albümünü ve İrem Derici’nin Kalbimin Tek Sahibine single’ını favoriler arasında gösterdi. Ayrıca Coldplay’in Ghost Stories ve India’nın Mini World albümleri de yabancı albümler tarafında favoriler olarak listelendi.

Filmlerde ise Çocuk ve Aile kategorisindeki The LEGO Movie en iyiler arasında gösterildi. Bunun yanı sıra Walter Mitty’nin Gizli Yaşamı, Yarının Sınırında ve Büyük Budapeşte Oteli gibi filmler de Apple Store Türkiye’nin favori filmleri arasında yer aldı.

Apple’ın belirlediği “2014’ün En İyileri” ülkelere göre değişiklik gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER