Manşetler

12 Gün Hediye uygulamasını indirin Apple size her gün bir içerik hediye etsin

Apple’ın geçtiğimiz yıllarda Kanada ve Avrupa ülkelerindeki iTunes mağazaları için gerçekleştirdiği 12 Gün Hediye kampanyası iTunes Store’un ülkemizde de faaliyete geçmesi sayesinde bu yıl Türkiye için de geçerli. Yaklaşık bir haftadır App Store üzerinde dağıtımda olan 12 Gün Hediye uygulamasını iPhone, iPad veya iPod touch cihazına yükleyen kullanıcılar 26 Aralık – 6 Ocak tarihleri arasında her gün bir adet hediye alacak.

Hediye niteliğindeki bu ücretsiz içerikler bazen bir şarkı, bazen bir albüm, bazen bir video klip olabilir. Apple bunu açıklamıyor, böylelikle siz 6 Ocak tarihine kadar her gün bu uygulamayı açtığınızda karşınızda yepyeni bir hediye görüyorsunuz. Bugün itibariyle Apple’ın hediyeleri başladı ve ilk hediye Maroon 5’ın “Holiday Gift” adlı single albümü oldu. Bu albüm içinde Moves Like Jagger ve One More Night adlı iki şarkı ve Moves Like Jagger şarkısının klibinin kamera arkası görüntüleri bulunuyor. Tüm albümü ücretsiz olarak indirmenin yanı sıra bu üç içerikten sadece istediğinizi de ücretsiz indirmeniz mümkün.

Uygulama içinde bulunan “ücretsiz” butonlarına dokunduğunuzda iTunes Store uygulamasının içerikle ilgili sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu sayfada da içeriklerin o gün için ücretsiz olduğu indirme butonları üzerinde yer alan “ücretsiz” yazıları sayesinde anlaşılıyor. Bundan sonra yapmanız gereken ücretsiz butonuna dokunup indirme işlemini başlatmak. Bu sırada Apple ID şifrenizi girmeniz istenebilir, hemen arkasından iTunes uygulamasının İndirilenler bölümünde söz konusu içeriklerin indirilmeye başlandığını göreceksiniz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra Müzik uygulamasını açarak bu yeni şarkıları ve video klibi görebilirsiniz.

Yukarıda belirttiğimiz gibi Apple’ın hediyeleri 6 Ocak tarihine kadar devam edecek. O güne kadar her gün yepyeni bir hediye için bu “iTunes’dan 12 Gün Yılbaşı Hediyesi” uygulamasının iOS cihazınızda yüklü olması gerekiyor. Eğer henüz uygulamayı yüklemediyseniz, aşağıdaki ilgili iTunes App Store bağlantısını takip ederek bunu gerçekleştirebilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store, iPhone Türkiye

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER