Teknoloji

Apple iTunes 10.5 beta 8 ve iOS’e özel iWork beta 3 güncellemelerini yayınladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple  iTunes 10.5 beta 8 ve iOS’e özel iWork beta 3 sürümlerini kayıtlı yazılım geliştiricileri için yayınladı. Güncellemeler çeşitli performans açıklarının düzeltmelerini içeriyor. Aynı zamanda iTunes Match özelliği için de yenilikler getiriyor. Bu arada sonbahar ayları içinde beklenen iOS 5’in genel kullanıma açılmasına az bir zaman kala iCloud’un entegrasyonu da sürüyor.

Yazılım geliştiricileri, iTunes Match özelliğini kullanmaya devam etmek için iTunes 10.5 beta 8’i yüklemek zorunda. Ayrıca yazılımcılar yıllık 24.99$’lık ücrete sahip olan bu servise kayıt yaptırmaları hususunda teşvik ediliyor. Apple bunun karşılığında yazılımcılara test ettikleri süre kadar bedava üyelik hakkı hediye etmeyi düşünüyor. Öte yandan, iWork beta 3 güncellemesi de çeşitli hata düzeltmeleri ve iCloud ile doküman eş zamanlama konusunda iyileştirmeler getiriyor.

Yayınlanan beta güncellemeleri içinde iOS 5’e ait bir güncelleme bulunmaması ilginç. Bu durum Apple’ın iOS 5 ile ilgili çalışmaları azalttığı ve diğer Apple uygulamalarının platforma entegre edilmesi ve bulut tabanlı özelliklerin ince ayarlarının yapılması gibi son düzenlemeleri yaptığı şeklinde yorumlanabilir.

İlgili – Cult of Mac

İLGİLİ HABERLER