Manşetler

Apple yeni iPhone X reklamında özçekimlerini Muhammed Ali’nin sözleriyle sergiliyor

iphone x
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple iphone xApple’ın en yeni akıllı telefonu iPhone X, şirketin bugüne kadar piyasaya sürdüğü en farklı model olma özelliğini taşıyor. Apple iPhone X için hazırladığı reklamlarda da telefonun kuvvetli yönlerini ön plana çıkarıyor.

Bu yaklaşım doğrultusunda şirketin yeni reklamının odak noktasını telefonun özçekim (selfie) yeteneği oluşturuyor. Cihazın ön yüzünde bulunan TrueDepth kamera ile muhteşem özçekimlerin yapılabildiğinin altını çizen ve bunu örneklerle gösteren Apple, mesajını veren fotoğrafları gösterirken de tüm zamanların en iyi boksörlerinden biri olan Muhammed Ali’nin meşhur sözlerini kullanıyor.

Apple’ın reklamda kullandığı Muhammed Ali monologu şu şekilde: “Ben en iyisiyim! Evrenin şampiyonu olacağım! Ben ve renkli kişiliğim. İyi görünüyorum, düzgün yaşıyorum, kültürlüyüm ve alçakgönüllüyüm. Tek kusurum ne kadar muhteşem olduğumu fark etmemiş olmam. Çünkü ben muhteşemim! Ben en iyisiyim!”

Apple iPhone X TrueDepth kamera ile başka yetenekler de sergiliyor

Apple iPhone X’da bulunan TrueDepth kamera teknolojisinin yetenekleri sadece özçekimlerle sınırlı kalmıyor. Kamera teknolojisi, Animoji adını taşıyan özel animasyonların oluşturulmasını da mümkün kılıyor. Buna ek olarak, Face ID güvenlik sisteminin temelinde de TrueDepth kamera sistemi bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER