Teknoloji

2018 model iPhone’lar için altın, mavi ve turuncu renk seçenekleri sunulabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple iphoneApple iPhone ailesine 2018’de üç yeni model eklemeyi planlıyor. Cupertino merkezli şirketin bu yeni modellerle birlikte müşterilerine sunduğu renk skalasını da genişleteceği söyleniyor.

Apple ürünleriyle ilgili isabetli analiz ve öngörüleriyle tanınan analist Ming-Chi Kuo, 6.5 inç OLED ekranlı iPhone için siyah ve beyazın yanı sıra altın rengi seçeneğiyle raflardaki yerini alacağını dile getirdi. 6.1 inç LED ekranlı model içinse gri, beyaz, mavi, kırmızı ve turuncu renk seçeneklerinin potansiyel kullanıcılara sunulacağı söyleniyor.

Bu öngörü gerçekleştirdiği takdirde, Apple 2018 model iPhone’lar ile birlikte skalasına dört yeni renk eklemiş olacak. Bunun Cupertino merkezli şirket için fazlasıyla sıra dışı bir hareket olacağı rahatlıkla söylenebilir. Apple genellikle yeni iPhone modellerini çıkarttıktan birkaç ay sonra bu modellerin kırmızı versiyonlarını AIDS ile mücadeleye destek olma amacıyla satışa sunuyor. Bugüne kadar turuncu veya mavi gibi renk seçeneklerine iPhone portföyünde yer vermeyen şirket, genellikle gri, siyah ve beyaz ya da tonlarındaki renk seçeneklerini öne çıkarmayı seçmişti.

Apple iPhone X’un altın rengi versiyonunu çıkarmayı düşünse de, bunu eyleme dökmemişti. Şirket iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ta ise altın rengini kullanıcıların karşısına çıkarmıştı.

İLGİLİ HABERLER